Velikonoční sraz štěňátek z CHS Forever my

11.04.2009 00:17

11.4. S paničkou jsme se vypravily na výlet do Bzence za mou rodnou smečkou. Na setkání prvních miminek z CHS Forever my nemohly chybět ani sestřičky Bambulka, Meginka a Sapinka, chyběla jen Artienka, která si právě užívá čerstvého lidského přírustku do její rodiny. :-)

Všechno začalo seznamováním štěňátek na zahradě, pokračovalo řáděním a končilo o něco rozumnějším hraním. Poté jsme nastoupili do  aut a vypravili se do lesa. My prckové, jsme si na nečisto vyzkoušeli OVVRka a páníčkové se dozvěděli co se jak cvčí. Byly jsme moooooc šikovné holky, na které musí být naši úžasní rodiče moc pyšní.

Jakmile jsme se vrátily zase na zahradu, vůbec nešlo poznat, že jsme před tím pilně cvičily, právě naopak! Měly jsme plno elánu (ano, už zase...), a tak jsme vesele pokračovalo v dovádění. Poté nastoupila Nikčina kadeřnická úprava, kterou jsme všechny podstoupily... a štěknu Vám - vypadáme všechny opravdu jako modelky... ;o) Po stříhání přišlo na řadu focení výstavních postojů a portrétků.

Vše dopadlo na JEDNIČKU S HVĚZDIČKOU!!! Gabrielovým patří velikánský dík za svolání všech holčiček po Sindynce a Gryffovi i za krásnou oslavu, kterou pro čtyřnožce i jejich lidskou smečku přichystali. Byl to opravdu skvělý den a všichni jsme si ho patřičně užili.

A ještě jedna věc, mým sestřičkám přeji hodně štěstíčka, zdravíčka a úspěchů do budoucna, když dne máme pět měsíců. :-)

Další povídání a spousta foteček najdete na stránečkách sestřiček www.jurici.estranky.czwww.sapi.estranky.cz a v rodné chovatelské stanici www.chsforevermy.com